عضو هیات علمی دانشگاه باهنرکرمان، مدیریت صحیح در کتابخانههای روستایی را رکن اساسی کارآفرینی و زمینه ساز توسعه علمی، فنی و فرهنگی عنوان کرد.
به گزارش گنجینه رضوی، دکتر اورانوس تاج الدینی در گفتگوی وبیناری بیستمین پیشنشست نخستین همایش بینالمللی«فعالیت داوطلبانه؛ فرصتی برای پویاسازی و توسعه خدمات در کتابخانهها، موزهها و مراکز آرشیوی»، ارائه خدمات به کتابخانههای روستایی بر پایه فعالیتهای داوطلبانه را مورد بررسی قرار داد.
وی، کتابخانهها را بخشی از ساختمان توضیح اطلاعات در سطح جامعه و ابزاری در راستای ارتقای کیفیت سوادآموزی عنوان کرد و آن را سدی در برابر مهاجرت روستاییان به شهرها برشمرد. تاج الدینی با بیان اینکه توسعه کتابخانهها با کمک فعالیتهای داوطلبانه در یک منطقه امر بسیار مهمی است، تصریح کرد: اولین کتابخانههای روستایی بر اساس فعالیتهای داوطلبانه در ایران ایجاد شد.
تاج الدینی همچنین به فعالیتهای جدی در راستای ایجاد کتابخانههای روستایی از سال 1320 اشاره داشت که به ایجاد کتابخانههای سیار و ثابت انجامید. وی ایجاد کتابخانهای با عنوان «فاطمهها» در روستای دهکهان از توابع کهنوج کرمان را نمونه ای از کتابخانههای ایجاد شده بر پایه فعالیتهای داوطلبانه در ایران عنوان کرد.
تاج الدینی، گسترش فرهنگ کتابخوانی بین گروههای سنی کودک و نوجوان و ایجاد انگیزه در راه اندازی حرکتهای خودجوش توسط افراد بومی روستاهای مختلف بهمنظور احداث کتابخانهها در همه روستاهای کشور را از اهداف راه اندازی این کتابخانه دانست.
دبیر خانه همایش بینالمللی «فعالیت داوطلبانه؛ فرصتی برای پویاسازی و توسعه خدمات در کتابخانهها، موزهها و مراکز آرشیوی» پذیرای مقالات ارائه شده با موضوعات فراخوان همایش به آدرس الکترونیکی volunteers.lib@aqr.ir خواهد بود.
گفتنی است کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شرکت کنندگان میتوانند مقالات خود را در این همایش ارائه کرده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس بهرهمند شوند.
برای این مطلب امکان ارسال نظر وجود ندارد
کد اختصاصی
01220-47016
فرایند داوری مقالات ارسالی به همایش به اتمام رسید و نتایج داوری از طریق وبسایت و ایمیل به نویسندگان اعلام شد
تمام حقوق کپی رایت برای آستان قدس رضوی محفوظ است 2017-2025 (نسخه : 5.8.13.4)